Fuss, alkoss, gyarapíts...

Fuss, alkoss, gyarapíts...

FutOk a Marson - avagy a Mars expedíció a Vértesben

2019. március 28. - rungariangirl

FutOk a Marson /

avagy Mars expedíció Vértesben

 (2019. március 3. Gánt )

 

 

 

(ebben a képben benne van a Falucska bája, az a 

kedvesség, a szeretet, a figyelem)

 

25 km 547 m D+ ⛰

Lehet e nemet mondani olyan szívélyes invitálásra , amikor egy majd 900

fős falu meghív 500 futót a településükre , ezért levág 2 disznót , a falu apjraja nagyja itt tüsténkedik , hogy szívüket lelküket beleadják a főztükbe, hogy aztán sült kolbász , csülkös káposzta, lángos, rántott hús várja a futókat, a hozzátartozókat és a falu lakóit. Szóval lehet erre nemet mondani? 

 

 

Példaértékű ez a kis közösség , ez a szívélyesség , ez az őszinte szeretet , ez a fogadtatás, ez a hozzállás, amikor úgy érzed hogy fordítva ülsz / ülnek a lovon, mert Ők hálásak hogy itt vagy, miközben te vagy hálás hogy Ők önként ,  ellenszolgáltatás nélkül adnak, etetnek, itatnak. 

 

 

Azegykori bauxitbánya külszíni fejtése igazi marsbéli táj a Vértes hegységben, egyedülálló Európában. 

 

A jelenlegi Magyarország területén a gánti volt az első bauxitbánya, melyet az 1920-as években német érdekeltséggel nyitottak meg, és a német hadiipari repülőgépgyártás céljára használtak fel, hiszen a franciáktól nem kaptak több bauxitot. Mivel az 1920-30-as években még kézi fejtéssel folyt a termelés, ezért e sziklákat nem fejtették le, hisz az csak fölösleges erőfeszítéseket és többletköltséget jelentett volna, s így megcsodálhatjuk a sok millió évvel ezelőtti karsztos formakincsek maradványait.

 

 

Ez a hely is a szívembe zárta magát, nem kérdés , jövőre is támad a Mars. 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________ @runnersworld_hu @garmin_hu _________________________________________________________ #trailrunningviews #trailrunningrocks #trailrunners #trailrunnersofinstagram #trailrunnersofig #trailrocks #trailrunninggirls #trailrunningmag #runnersworld_hu #hokarunnershungary #kalenjitrail#garmingirlsrock #garmingirl #whyirun #trailruns #garminfenix5s #garminfenix5ssapphire#runninggoals2019 #runninggoal #trailisthenewasphalt #runnergirlsrock #runningrocks #trailrun#trailismyway#gánt #bauxitbánya#trailporn

 

(better together vagy together better,már sokadjára )

(holtpont egy legalább 3 kilis emelkedőn, kaptatón … )

A bejegyzés trackback címe:

https://rungariangirl.blog.hu/api/trackback/id/tr8914721707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása